Menu Sluiten

Gelderlander 5 augustus 2022

Na aanleiding van de gestarte petitie staat vandaag bijgaande bericht in de Gelderlander. Dit zit helaas achter de premium betaalmuur. De Gelderlander vermeld naast de petitie ook de vragenlijst van de gemeente inzake participatie. De wijkbewoners hebben zelf voor het merendeel aangegeven nu niet mee te werken aan de participatie. Met de Wvg op de wijk, en uitgesproken intenties wethouder en de ruimtelijke motivatie, kunnen wij niet in gesprek gaan over de toekomst van onze eigen woningen maar vooral ook niet over onze buren in de wijk.

De genoemde vragenlijst is begin juni per post verzonden, maar bij een heel klein deel van de wijk terechtgekomen (vooralsnog alleen 1 appartementencomplex aan de Wichard van Pontlaan). So far so good t.a.v. de verbeterde communicatie met de wijk vanuit de gemeente. Nu de vragenlijst publiekelijk staat kan de hele wereld zich aanmelden, dus dat zal een weinig bruikbare vragenlijst geven..,,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *