Menu Sluiten

Van aangenomen moties en startnotitie tot onvrede tot amendementen

De langverwachte startnotie. Er was al zo lang over gepraat door de raadsleden en telkens werd er naar terug gerefereerd dat dit de duidelijkheid en de start zou zijn die zo nodig was. Dit zou het uitgangspunt zijn en het enige juiste startpunt en hét startsein voor de ontwikkeling van Schaapsdrift e.o.. Met de kaders van de startnotie zou duidelijkheid geven over intenties en duidelijkheid voor bewoners.

En daar was hij dan 66 pagina’s lang zonder een spoor van de aangenomen motie 22M64: De Startnotie!

De onderstaande brief hebben wij als bestuur van vereniging voor behoud van Schaapsdrift e.o. gestuurd

Na wat raads vergaderingen en veel onvrede bij bewoners en raadsleden, heeft het bestuur deze oproep aan de gemeenteraad gedaan. Hierin een heel dringend beroep en onze wensen.

Onze brief en ergernis over het verloop van een aantal raadvergaderingen, zijn een aantal partijen in overleg gegaan. Om te gaan onderzoeken waar we elkaar wel kunnen vinden en een brede steun kunnen creëren.

Er is het bestuur om input gevraagd naast de wensen die in de brief al stonden vermeld.

Het bestuur ziet dit als een kleine stap in de goede richting en hebben waarderingen voor de inzet van partijen. Ondanks deze stap zijn wij duidelijk over het einddoel en tevens verenigingsdoel van onze vereniging voor behoud van Schaapsdrift e.o.. Wij strijden door voor elke bewoner en elk verenigingslid voor volledig behoud van Schaapsdrift e.o., en WVG van alle woonhuizen.

Meer informatie over het raadsdossier Schaapsdrift e.o.: https://arnhem.bestuurlijkeinformatie.nl/Reports/Item/091c0966-6341-4de0-8591-28c91a55649a

Website: https://www.kleinbelgie.net

E-mail: schaapsdrifteo@gmail.com

Twitter: @schaapsdrifteo

Facebook: Schaapsdrift eo Arnhem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *