Menu Sluiten

Bouwplannen Schaapsdrift 56

Vorige week ontvingen we de aankondiging vanuit het gemeenteblad van Arnhem (2022, 311975) dat de eigenaar van Schaapsdrift 56 een aanvraag heeft gedaan voor een omgevingsvergunning. Hierop is nog geen besluit genomen. Het betreft hier “het realiseren van een appartement”.

Bijzondere is dat dit “appartement” de oude slachterij en koelcel betreft die op het achter perceel van Schaapsdrift 56 staat en uitkijkt op alle achtertuinen van Schaapsdrift 48 t/m 62, op het nieuwe Reinald complex en een deel van de Reinaldstraat. Niet de meest logische plaats om een appartement te realiseren.

Als je direct omwonende bent, is het verstandig toch even goed te volgen wat hier gaat gebeuren. De ODRA geeft aan dat je als direct betrokkenen nu al een visie kunt opsturen onder het zaaknummer ODRA22AB1207. Nog beter is om eerst direct met de eigenaar af te stemmen als je vragen hebt of wijzigingen wilt bespreken. Zodra de ODRA/gemeente e.e.a. goedkeurt zal er ook een bezwaren procedure gaan lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *