Menu Sluiten

Zorgvuldigheid gemeente vervolgproces?

Afgelopen 1 juni werden er een drietal moties aangenomen in de besluitvormende vergadering t.a.v. de zorgvuldigheid van het vervolgproces en de communicatie vanuit de gemeente naar de bewoners. (zie 1 2 en 3). Los dat we de communicatie van de gemeente rondom 10 maart j.l. zeker wel hebben begrepen, maar ook wat over de gang van zaken vinden, gaat het nu al weer mis in de communicatie. Nog geen maand verder in het proces.

Afgelopen 1 juni kregen een beperkt aantal bewoners per post een nieuwsbrief van de gemeente. Wederom niet de gehele wijk en alle bewoners. En er is geen pijl op te trekken wat dat betreft, maar een hele snelle rondgang gisteren (13-7) laat in ieder geval een kleine tiental bewoners op de schaapsdrift zien die geen brief hebben ontvangen , maar ook bewoners aan de Wichard van Pontlaan niet. Gemeente Arnhem, wellicht het contract met Cycloon bezorgingsdienst eens herzien? Of gaat dit nu weer ergens anders mis? Misschien moet iemand eens uitvragen of de gemeente enige zekerheid heeft over de aflevering van haar post aan haar bewoners?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *